HEY !

Scot
Posts: 390
Joined: Tue Aug 03, 2010 11:24 am

Re: HEY !

Post by Scot » Fri Dec 10, 2010 6:01 pm

The Web Mistress wrote:Hey Guys,

I dunno what to tell ya'. It's not snowing over here. Even uninstalled the module. I'll have look at it later. Don't have the time right now but promise I will.
It's still snowing here. :x Did I mention that I HATE it? :evil:

User avatar
Jeff in W.C.
Posts: 1400
Joined: Tue Aug 03, 2010 9:20 am
Location: Walnut Creek, CA

Re: HEY !

Post by Jeff in W.C. » Fri Dec 10, 2010 6:50 pm

Scot wrote:
The Web Mistress wrote:Hey Guys,

I dunno what to tell ya'. It's not snowing over here. Even uninstalled the module. I'll have look at it later. Don't have the time right now but promise I will.
It's still snowing here. :x Did I mention that I HATE it? :evil:
I'm not too thrilled about it either. I just noticed that my mouse controls the direction it's going. For a while, the snow was going in the direction of my mouse, now it's going in the opposite direction.
Jeff in W.C.
1988 R100 RT
"I've got my motorcycle jacket, but I'm walking all the time." Joe Strummer/Clash

Deleted User 287

Re: HEY !

Post by Deleted User 287 » Fri Dec 10, 2010 7:11 pm

Log out, clear your cache (recent history in your browser), close your browser, open it back up and log back in.

That should take care of it.

I am also not showing a high idle CPU usage anymore, either.

EDIT: and then the fuckers are back!

robtg
Posts: 165
Joined: Tue Aug 03, 2010 12:03 am

Re: HEY !

Post by robtg » Thu Dec 16, 2010 12:14 am

Hello....hello...any body there?......it's still broke......... guess they lost interest in fixing it.

Deleted User 287

Re: HEY !

Post by Deleted User 287 » Thu Dec 16, 2010 1:16 am

robtg wrote:Hello....hello...any body there?......it's still broke......... guess they lost interest in fixing it.
Kelley claims to have removed the software that creates the snowflakes, and she says she no longer sees them.
I guess they are not there.

robtg
Posts: 165
Joined: Tue Aug 03, 2010 12:03 am

Re: HEY !

Post by robtg » Thu Dec 16, 2010 8:18 am

justoneoftheguys wrote:
robtg wrote:Hello....hello...any body there?......it's still broke......... guess they lost interest in fixing it.
Kelley claims to have removed the software that creates the snowflakes, and she says she no longer sees them.
I guess they are not there.
The snowflakes still show up occasionally and this is the only website that my laptop CPU runs at 100% at idle.
Just because they can't find the problem doesn't mean there is not one.

User avatar
vanzen
Posts: 1438
Joined: Mon Aug 09, 2010 2:29 pm
Location: Hidin' in the Hills

Re: HEY !

Post by vanzen » Thu Dec 16, 2010 9:38 pm

Still snowing on the pages.
Yes, it's so much fun directing the flakes with my mouse ...
I can make them go away for a minute ...
or maybe it's just the meds ?
Image

robtg
Posts: 165
Joined: Tue Aug 03, 2010 12:03 am

Re: HEY !

Post by robtg » Fri Dec 17, 2010 12:13 am

vanzen@rockerboxer.com wrote:Still snowing on the pages.
Yes, it's so much fun directing the flakes with my mouse ...
I can make them go away for a minute ...
or maybe it's just the meds ?

......I don't think they are out there anymore...........we are on our own.....

robtg
Posts: 165
Joined: Tue Aug 03, 2010 12:03 am

Re: HEY !

Post by robtg » Fri Dec 17, 2010 12:22 am

justoneoftheguys wrote:
robtg wrote: ......I don't think they are out there anymore...........we are on our own.....
Damn! And I was hoping for the Archives by Christmas!
And tiny Tim needs a new crutch......we can only hope....


edit: oh crap I forgot the :mrgreen:

Locked